Sofinanciranje za projekt Digitalna transformacija podjetja Proizbira d.o.o.

Podjetje Proizbira d.o.o. je na javnem razpisu P4D React EU – Spodbude za digitalno transformacijo MSP uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt Digitalna transformacija podjetja Proizbira d.o.o.!
Razvojni potencial podjetja temelji na naši predanosti izjemno visokim merilom kakovosti, pa naj gre za razvoj novih izdelkov, izdelavo, montažo ali pa podporo. Zato smo se odločili za investicijo v digitalno transformacijo podjetja, v sklopu katere bomo izvedli ukrepe na sledečih področjih: izkušnja kupca, podatkovna strategija, procesi in digitalne poslovne rešitve, strategija razvoja digitalnih kadrov, kibernetska varnost in industrija 4.0.
Cilji projekta so: popolnoma digitalizirati in optimizirati poslovne procese, izboljšati izkušnjo naših kupcev in poslovnih partnerjev, dvigniti digitalno kulturo v podjetju, dvigniti inovativnost naših proizvodov in storitev, s čimer bomo povečali konkurenčnost našega podjetja in dosegli večjo prepoznavnost. Investicija bo imela tudi pozitiven vpliv na okolje, saj uvajamo tudi energetsko in snovno učinkovitejše proizvodne procese.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva na pandemijo Covid – 19. (www.eu-skladi.si)

Deli objavo, izberi platformo!