POGOJI POSLOVANJA

GAMBEE d.o.o.
Partizanska cesta 121,
6210 Sežana,
Slovenija
info@gambee.eu

IBAN: IBAN SI56 6400 0000 0035 319 (Primorska hranilnica) / SI56 3300 0000 3909 188 (Addiko Bank)
Matična številka: 2125358000
ID za DDV: SI99257459
Družba je vpisana pri Okrožnem sodišču Kopru.

Splošni pogoji spletne trgovine GAMBEE so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino GAMBEE (v nadaljevanju »trgovina«) upravlja podjetje GAMBEE d.o.o.,  (v nadaljevanju »ponudnik«). V pogojih poslovanja je opisano delovanje spletne trgovine GAMBEE, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 •     identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 •     kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (epošta, telefon),
 •     bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami ingarancijami),
 •     dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bI bil dostopen v razumljivem roku),
 •     pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 •     jasno in nedvoumno določene cene (razvidno mora biti, ali že vsebujejo davek instroške prevoza),
 •     način plačila in dostave,
 •     časovno veljavnost ponudbe,
 •     rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe, in pogoje za odstop od pogodbe(razvidno mora biti, če in koliko kupca stane vračilo artikla),
 •     pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

NAČIN PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 •     z bančno nakazilo na račun upravitelja spletne trgovine GAMBEE
 •     po predračunu,
 •     plačilo preko Paypala,
 •     s kartico VISA/MasterCard
 •     možnost plačila po povzetju.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

IZDAJA RAČUNA

GAMBEE ob plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

ZNESEK TRANSAKCIJE, CENA IN VALUTA

Vse cene in končni znesek transakcije so nepreklicni in vnaprej dogovorjeni ter potrjeni s podpisom kupoprodajne pogodbe s strani obeh pogodbenih strani, tako kupca kot prodajalca. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo za obe pogodbeni strani.
Znesek transakcije je lahko ali v EUR ali v USD in ne vključujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Naziv izdelka / Valuta EUR USD
GP SERIES – GRAND PRIX (multistation)
* končna cena je odvisna predvsem od števila igralnih postaj in končne dodatne opreme
40.000 – 110.000 42.000 – 115.000
SR SERIES – SUPREME(multistation roulette)
* končna cena je odvisna predvsem od števila igralnih postaj in končne dodatne opreme
50.000 – 130.000 52.500 – 136.500
SC SLOT SERIES – SUPREME SLOT(Multigame)
* končna cena je odvisna predvsem od izbire različnih omar in končnih dodatkov
9.000 – 15.000 9.450 – 15.750

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA

GAMBEE izdelki so izdelani po meri, torej gre za personalizirane izdelke. Vse želje, potrebe in zahteve se definirajo pred podpisom prodajne pogodbe, zato odstop od pogodbe in posledično tudi vračilo blaga niso mogoči.
Izdelki imajo 12 mesečno garancijo in v primeru kakršnihkoli težav, napak ali poškodb bodo te v doglednem času odpravljene.

ROKI DOBAVE IN DOSTAVA

GAMBEE želi čim bolj ustreči željam vseh kupcev. Ker gre za personalizirane izdelke je dobavni rok med 45 in 60 delovnih dni od izvedbe avansnega plačila. V primeru, da izdelka ne moremo odposlati v dogovorjenem roku, stranko o tem obvestimo pisno oz. po telefonu. V primeru, da stranki daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to kadarkoli sporoči ali preko elektronskega naslova ali telefona in z alternativnimi rešitvami bomo poskušali rešit zadeve v obojestranski korist.

Običajno so naše ponudbe vezane na pariteto EXW. Prevoze organiziramo le v primeru, da stranka od nas to izrecno zahteva.

Partnerji za dostavo pošiljk so DHL, TNT in Pošta Slovenije. Za logistično zahtevnejše izdelke, to so izdelki, ki zaradi teže, volumna ali najdaljše stranice zahtevajo posebno rokovanje in distribucijsko pot, se poslužujemo različnih prevoznikov in špedicij.

Cena dostave je težko določena v naprej, ker gre za personalizirane dostave lahko strošek od primera do primera zelo varira. Vsako naročilo s strani kupca zahteva od nas povpraševanje po ceni dostave. Stroški se obračunajo po veljavnem ceniku dostave. Ceno dostave definiramo ob naročilu.

Dostava se izvrši na naslov, ki ga je kupec navedel ob naročilu. Kupec je dolžan zagotoviti prost dostop tovornega vozila do razkladalnega mesta, to je do naslova, ki ga na naročilu navede za dostavo. Dostavo blaga izvajamo do vhoda v objekt oziroma do najbližjega dostopnega razkladalnega mesta. V primeru, da je dostop oviran, vam dostave do vhoda objekta ne moremo zagotoviti.

Pred zaključnim sklepom pogodbe stranki zagotovimo podatke o dostavi in možnostmi izbire najprimernejšega načina le-te (z naslednjimi informacijami: predviden čas, cena, podjetje itd.). Po sklenitvi pogodbe in takoj, ko je to mogoče, zagotovimo sledilno številko.

Sodelujemo z vsemi državami po celem svetu, le s tistimi ne, kjer je po naših podatkih igralništvo zakonsko prepovedano. Ker se spreminja lokalna zakonodaja, se seveda spreminja tudi seznam držav s katerimi sodelujemo.

Seznam držav s katerimi ne sodelujemo je sledeč:

• Thailand
• Israel
• Lebanon
• Cuba
• Kuwait
• Jordan
• Libya
• Oman
• Pakistan
• Qatar
• Saudi Arabia
• Sudan
• United Arab Emirates
• Yemen

UPORABA PIŠKOTKOV

Podjetje GAMBEE d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne trgovine GAMBEE in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez uporabnikove privolitve, ne bo posredovalo tretji osebi oz. jih bo uporabilo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, z zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju, s strani uporabnika spletne strani.

Na spletni strani uporabljamo tehnologijo piškotkov, ki nam omogoča sledenje uporabnikove poti po spletni strani, z namenom, da bi jo lahko naredili kar najbolj prijazno do uporabnikov. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas opozori, kadar bodo piškotki poslani.

Na spletni strani zagotavljamo obvestilo s privolitvijo in uporabnika ustrezno obveščamo o možnostih nastavitev piškotkov. Na spletni strani brez izrecne privolitve ne uporabljamo piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Zagotavljamo možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

VRSTE PIŠKOTKOV, NJIHOV NAMEN IN ČAS TRAJANJA

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke, ki so opredeljeni v nadaljevanju:

Ime piškotka Namen piškotka Čas trajanja
Piwik Analytics Statistika ogledov strani. Do izbrisa uporabnika oz. 36 mescev od obiska spletne strani

Vsi brskalniki vam omogočajo nadzor nad piškoti. Dostop do nastavitev piškotkov v izbranem brskalniku je opisan spodaj:
Microsoft Internet Explorer: Start button > Internet Explorer > Tools > Internet Options > Privacy > Settings
Mozilla Firefox: Firefox menu > Preferences > Privacy
Google Chrome: Chrome menu > Settings > Show advanced settings > Privacy > Content settings > Cookies
Apple Safari: Safari > Preferences > Security
Opera: Opera > Preferences > Advanced > Network

V primeru, da nadgradite vaš brskalnik ali napravo z novo različico, je potrebne nastavitve piškotkov ponovno urediti.

ZAČASEN IZKLOP SPLETNIH PIŠKOTKOV

Najhitrejši in najenostavnejši način za preprečitev shranjevanja spletnih piškotov pri vseh spletnih brskalnikih je uporaba tako imenovanega »zasebnega okna«. Zasebno brskanje nam namreč omogoča, da obiskujemo splet, ne da bi spletni brskalnik pri tem shranjeval kakršnekoli informacije o straneh, ki smo jih obiskali.

Osebni podatki/uporabniški podatki
Osebni podatek je katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika: ime, priimek, starost, naslov, e-naslov, telefonska številka in podobne informacije.

Podatki, ki jih lastniku spletnega mesta posredujete preko spletnih strani, bo uporabil izključno lastnik spletnega mesta z namenom promocije ali aktivnosti podjetja GAMBEE d.o.o. Partizanska cesta 121,
6210 Sežana, Slovenija

V skladu z naravo takšnih informacij lastnik spletnega mesta skuša po svojih najboljših močeh zagotavljati varno zbiranje, prenos in shranjevanje osebnih podatkov. Lastnik spletnega mesta vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim pravnim ali fizičnim osebam razen podjetjem, ki zagotavljajo delovanje spletnih strani. Kadarkoli lahko uveljavljate pravico do dostopa, do popravka ali preklica dovoljenja za uporabo svojih osebnih podatkov.

UPRAVLJALEC

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

Gambee d.o.o.
Partizanska cesta 121,
6210 Sežana
e-mail: info@gambee.eu

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke obdeluje podjetje GAMBEE d.o.o.. za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje, in sicer naslednje uporabnikove podatke:

 •     ime in priimek;
 •     IP naslov;
 •     naslov za dostavo;
 •     podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
 •     davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
 •     kontaktno telefonsko številko;
 •     e-poštni naslov,
 •     državo bivanja;
 •     druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini.

Podjetje GAMBEE d.o.o., ne odgovarja za pravilnost, ažurnost in nepopolnost podatkov, ki so jih posredovali uporabniki.
Zbrani osebni podatki, so na podlagi vašega soglasja, uporabljeni tudi za namene prodajne analize (statistična obdelava, trženjske raziskave, segmentacija kupcev, obdelava preteklega nakupnega obnašanja) in za druge marketinške aktivnosti podjetja GAMBEE d.o.o. (oglaševanje v spletnih iskalnikih in na družbenih omrežjih).

Podjetje GAMBEE d.o.o., bo zbrane podatke o obiskovalcih (uporabnikih) uporabljalo za naslednje namene:
Za pošiljanje predračunov in računov v primeru prejetega naročila za izdelke, ki se prodajajo v naši spletni trgovini.
Za vodenje evidenc o strankah.
Za realizacijo oz. dostavo zahtevanih izdelkov ali storitev.
Za pošiljanje e-novic (v kolikor se je oseba prijavila na prejemanje naših e-novic).
Za statistično in marketinško analizo oz. raziskavo v zvezi z uporabniki spletne strani in sicer zato, da se izboljša ponudba izdelkov in storitev na spletni strani (z uporabo analitičnih orodij)

Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali in jih ne bomo uporabili za druge namene.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV ZA NAMENE OBVEŠČANJA

Privolitev za prejemanje ovestil iz področja marketinga o aktualnih ponudbah in novostih našega podjetja velja do preklica in obsega:

• uporabo podatkov za pošiljanje občasnih e-novic o novostih, aktualnih ponudbah, posebnih ugodnosti.
• Prejemanje koristnih novic, člankov, novosti na našem blogu v vezi naše ponudbe

Privolitev za prejemanje obvestil našega podjetja velja do preklica in obsega:

1. (OPCIJSKO) Privolitev za prejemanje obvestil iz področja marketinga o aktualnih ponudbah in novostih našega podjetja velja do preklica in obsega:

 •     uporabo podatkov za pošiljanje občasnih e-novic o novostih, aktualnih ponudbah, posebnih ugodnosti.
 •     prejemanje koristnih novic, člankov, novosti na našem blogu v vezi naše ponudbe

Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite, kar lahko storite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Na določenih mestih spletnih strani www.gambee.eu podjetje GAMBEE d.o.o. zbira nekatere osebne podatke uporabnikov, izključno takrat, kadar uporabniki to sami omogočijo oziroma v to privolijo preko različnih kontaktnih obrazcev na spletni strani.

Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na e-novice se uporabniki strinjajo s prijavo na prejemanje e-novic.

Podjetje skrbno varuje osebne podatke uporabnikov, kar pomeni da:

 •     ne bo zlorabilo osebnih podatkov uporabnikov na kakršen koli način
 •     osebnih podatkov ne bo posredovalo naprej nepooblaščenim tretjim osebam
 •     se lahko uporabniki kadarkoli odjavijo od prejemanja katere koli e-pošte podjetja

ČAS HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Če ste kot uporabnik privolili v obdelavo vaših osebnih podatkov (za enega ali več določenih namenov), imate pravico, da to svojo privolitev kadarkoli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. (Po zakonu iz 6.b člena GDPR – obdelava je potrebna za izvajanje pogodbe (obdobje hrambe: 10 let), ali za izvajanje ukrepov na zahtevo takega posameznika pred sklenitvijo pogodbe (obdobje hrambe: 5 let)). Uporabnik lahko kadarkoli s pisnim obvestilom na naslov podjetja ali preko e-naslova info@gambee.eu zahteva, da podjetje trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo in ne omogočamo seznanitve z njimi tretjim osebam (izven podjetja GAMBEE d.o.o., razen tistim, ki imajo z nami sklenjeno pisno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov (t.i. pogodbeni obdelovalci).

Pogodbeni obdelovalci, ki jim posredujemo osebne podatke, so:

 •     računovodstvo
 •     ponudniki programerskih rešitev
 •     dostavne službe

Pogodbeni obdelovalci smejo osebne podatke obdelovati zgolj v okviru naših navodil in osebnih podatkov ne smejo obdelovati za lastne namene. Zavezani so, skupaj s svojimi zaposlenimi, k varovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov ne iznašajo v tretje države (izven držav članic Evropskega gospodarskega prostora – to so članice EU ter Islandija, Norveška in Liechtenstein).

Nekatere informacije o vas so lahko javno dostopne, kot na primer podatki, ki jih posredujete ali delite preko družbenih omrežjih, ipd.

Na spletnih mestih gambee.eu obstajajo povezave do spletnih mest, ki niso pod našim nadzorom s strani (FB, Instagram, LinkedIn, Youtube). Z obiskom teh strani lahko posredujete svoje informacije tretjim osebam, s katerimi GAMBEE d.o.o., nima sklenjene pogodbe o obdelavi osebnih podatkov. Te spletne strani imajo svojo politiko zasebnosti skladno s katero obdelujejo vaše osebne podatke. Prosimo preberite njihovo politiko zasebnosti, da se seznanite z načinom obdelave vaših osebnih podatkov na spletnih mestih tretjih oseb, ki jih obiskujete.

Ne glede na določbe glede časa hrambe osebnih podatkov po Politiki o varovanju osebnih podatkov, lahko vaše osebne podatke hranimo za daljše obdobje in jih posredujemo tretjim osebam kot so policija, tožilstvo, sodišče in drugi pristojni državni organi znotraj Republike Slovenije ali zunaj nje, v kolikor presodimo, da je tako posredovanje potrebno in zahtevano z zakonom, vključno za namene preprečevanja, preiskovanja, odkrivanja ali pregona kaznivih dejanj. Vaše osebne podatke lahko posredujemo državnim organom tudi kadar je to potrebno za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov v sodnem postopku ali v upravnem ali izvensodnem postopku.

VAŠE PRAVICE

Posameznik se lahko od prejemanja novic odjavi kadarkoli, in sicer s klikom na označeno povezavo v prejetem elektronskem sporočilu. Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov info@gambee.eu in podrobno navede, katere privolitve želi preklicati.

Pravice uporabnikov oziroma strank po splošni odredbi GDPR
Za zagotovitev poštene in pregledne obdelave imate kot uporabnik, na podlagi predpisov, naslednje pravice

Pravica do preklica privolitve
Če ste kot uporabnik privolili v obdelavo vaših osebnih podatkov (za enega ali več določenih namenov), imate pravico, da to svojo privolitev kadarkoli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. (Po zakonu iz 6.b člena GDPR – obdelava je potrebna za izvajanje pogodbe (obdobje hrambe: 10 let), ali za izvajanje ukrepov na zahtevo takega posameznika pred sklenitvijo pogodbe (obdobje hrambe: 5 let)).

Pravica biti informiran
Od podjetja morate prejeti informacije ali se v zvezi z vami obdelujejo osebni podatki in v takšnem primeru dobiti dostop do osebnih podatkov in informacij, ki jih podjetje obdeluje.

Pravica do popravka in izbrisa
Če so osebni podatki netočni mora podjetje brez odlašanja popraviti netočne osebne podatke. Pravico imate tudi do dopolnitve nepopolnih podatkov.

Pravica do izbrisa (pozabe)
Pravico imate doseči, da se vaši osebni podatki izbrišejo, kadar ne obstaja več upravičen razlog za nadaljnjo obdelavo.

Preprečitev obdelave je mogoča v posebnih okoliščinah:

ko obdelava ni več potrebna v povezavi z namenom zbiranja in obdelave; ko umaknete soglasje za obdelavo;
ko ugovarjate obdelavi in če je bila obdelava nezakonita;
ko je izbris potreben za izpolnitev pravnih obveznosti (pravo EU ali države članice); ko je obdelava povezana s ponudbo storitev informacijske družbe otroku.

Pravica do omejitve obdelave

Velja v primerih:

 •     če oporekate točnosti osebnih podatkov;
 •     ko je obdelava nezakonita in ko nasprotujete izbrisu ter zahtevate omejitev uporabe;
 •     ko podatki niso več potrebni za namen obdelave, vi pa jih potrebujete za uveljavitev pravnih zahtevkov.

Pravica do prenosljivosti
Na vašo zahtevo vam moramo obdelane podatke posredovati v strukturirani, splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki.

Pravica do ugovora
Ugovarjate lahko obdelavi v primeru obdelave za potrebe opravljanja nalog v javnem interesu ali pri izvajanju javne oblasti ter direktnega marketinga (vključujoč profiliranje).

Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu
Imate pravico, da vložite pritožbo pri nadzornemu organu, zlasti v državi, v kateri imate stalno prebivališče, v kateri je vaš kraj dela ali v kateri je domnevno prišlo do kršitve (v Sloveniji je to Informacijski pooblaščenec), če menite, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z vami krši predpise o varstvu osebnih podatkov.
Kot uporabnik lahko vse zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovi, v pisni obliki, naslovite na upravljavca, podjetje GAMBEE d.o.o. kar lahko storite tako, da nas kontaktirate preko info@gambee.eu.

Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

POSTOPEK UVELJAVLJANJA PRAVIC

 • seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov info@gambee.eu
 • seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.
 • seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

OCENE, MNENJA IN PRIPOROČILA

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov. Gambee spletna trgovina omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih ponudnik pregleda. V spletni trgovini Gambee ne bomo objavili mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem. Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Gambee ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice ne-izključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.

ZAŠČITA GRAFIČNEGA MATERIALA

Pravno obvestilo
Spletna trgovina Gambee in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Gambee u včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo).

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni v spletni trgovini. V primeru, da se lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo, preden ponudnik popravi podatke na spletni strani, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Ponudnik se trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, kljub temu pa je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.Ponudnik zbira podatke v spletni trgovini z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne trgovine ter nudenje zahtevanih storitev.
Ponudnik lahko uporabi podatke uporabnika tudi za naslednje namene:
• interne tržne raziskave,
• obveščanje strank o novostih v spletni trgovini,
• obveščanje strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi ponudnik.
Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

PRAVICA DO ZASEBNOSTI

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani Gambee, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva in ostale potrebne komunikacije.

VAROVANJE ZASEBNIH IN DRUGIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo uporabljal ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil in plačil ter uporabnikom tako omogočal varno spletno izkušnjo pri uporabi spletne trgovine. Osebne podatke, zbrane v spletni trgovini, bo ponudnik uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

PRIVOLITEV

Z uporabo spletne trgovine soglašate, da podjetje zbira podatke na način in v namene, ki so opisani v teh splošnih pogojih.

KOMUNIKACIJA

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.
Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
• jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
• pošiljatelj bo jasno razviden,
• različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne; prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
• jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
• željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno spoštoval.

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina Gambee in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti na info@gambee.eu ali po klasični pošti na naslov:
GAMBEE d.o.o.
Partizanska cesta 121
6210 Sežana
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno Okrajno sodišče v Kopru.

POSODABLJANJE POGOJEV POSLOVANJA

Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

PODATKI O PODJETJU

GAMBEE d.o.o.
Partizanska cesta 121,
6210 Sežana, Slovenija
Davčna št.: 99257459
Matična št.: 2125358000

Zavezanec za DDV: DA

Oktober, 2022